Omelett med äpple och keso

DSC03376Här kommer en lite annorlunda variant av omelett. Den var himla god och något vi absolut gör igen. Receptet hittade jag i boken Green kitchen storiesDSC03382Dagen efter testade jag att göra en annan variant med spenat, rivna morötter, keso och chili. Det var en höjdare det med :)DSC03384Omeletten passar faktiskt utmärkt både till frukost lunch och kvällsmat :)

Enkel omelett med keso och äpple

  • 1 ägg + 1 msk + mjölk + lite salt och peppar vispas ihop
  • 1/2 rivet äpple
  • 0,75 dl keso
  • 1 msk pumpakärnor
  • lite färsk timjan

Blanda keso, äpple, timjan och pumpakärnor i en skål.

Hetta upp en stekpanna och lägg i lite smör. Stek omeletten på båda sidor. Är det svårt att vända så skippa det. Dra istället av pannan från plattan, lägg på fyllningen, rulla ihop och flytta över på tallriken. Klart att äta!

Spara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s