Ännu mera vego!

DSC00896DSC00899DSC00909Igår kom den här boken på posten, Ännu mera vego. En himla massa fina bilder och inspiration till enkla rätter. Som man vill laga. Och känner man klarar av att laga.

Kan verkligen tipsa om denna boken, för man blir liksom glad av maten. Ibland är det dessutom upplyftande med recept där man inte behöver en massa jobbiga ingredienser, som går snabbt och lätt att laga, som kanske inte är den mest piffigaste och exklusiva maten, MEN som är mat man blir mätt och glad av. Det var världens längsta mening, haha!

Men för att fortsätta..Tja där man liksom inte först ska hacka 30 min för att sen passa på spisen 30 min till. Nä enkelt och smidigt ska det vara ibland. Sen kan man plocka fram böckerna med halstrade pilgrimsmusslor eller petit chouxer för de dagar man har tid och vill piffa till det lite extra. Sen är det ju stort plus för att all maten är vegetarisk, utan att för den delen innehålla acaipulver, chiafrön, torkade blåbär och sånt som faktiskt är svindyrt. Sen är det väl en familjevänlig bok, men faktiskt så kan man köpa den även om man inte ens har ett barn i samma trappuppgång eller på samma gata.

Jag är superpeppad på att testa plättarna med linser och på en hel del andra rätter också :)

Annonser

2 thoughts on “Ännu mera vego!

    • Alexandra Ljungberg januari 27, 2016 / 12:08 e m

      Japp, gillar denna och den första boken jättemycket! Lättlagad, färgglad och enkel mat :) Utan en massa konstigheter..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s