Ett bröllop

DesktopI helgen ordnade vi med ett litet bröllop, vilket faktiskt var väldans roligt fastän att det var rätt mycket med ;) Vi var i Norrvikens trädgårdar i Båstad och blev himla nöjda. Jag tycker vi hade en väldans bra dag och det kunde inte blivit bättre. Fast det var lite dimmigt så var det härligt väder. IMG_2736Så här såg buketten ut :)IMG_2658Istället för tårta hade vi cupcakes. Jag gjorde vaniljcupcakes med björnbärsfyllning och blåbärsfluff (typ kokt frosting med cream cheese). Receptet till både cupcakes och frosting finns på Baking a Moment.

IMG_2694Vi bodde alla på Pensionat Neptun i Båstad där vi dagen efter fick en väldans fin frukost. Kaffe i olika koppar tycker jag är rätt så charmigt, å så hade de våfflor med.IMG_2700Här har vi Erik och Leonora. IMG_2689På morgonen tog vi en promenad i den friska luften.
Och så såg vi den här tomma bassängen.. och en ensam fågel i ett träd.IMG_2679Och sen bar resan hem mot Malmö igen..IMG_2676-002
Vi fick bland annat en jättefin blomma med oss hem nu och ljuslyktan som står i fönstret. 2015-10-18Och så ni vet den känslan när man kommer hem med alla grejer man haft med sig, allt från klänningar till cupcakefat. Allt det där fick stanna i hallen, haha!IMG_2740Om några dagar eller så så kommer det mer bilder på något sätt, så håll utkik..

Annonser

3 reaktioner på ”Ett bröllop

  1. Carita Liljendahl oktober 20, 2015 / 2:37 e m

    Så fina bilder! Nu blev jag saltsugen, när jag såg smörgåsen :-)
    Och bra idé att ha cupcakes i stället för tårta!

  2. sockervisp oktober 28, 2015 / 1:21 e m

    Grattis!! Hade ju ingen aning om att ni skulle gifta er! Så vackert det var!! Har ni fått en flicka också???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s