Tårta, katter, hundar och lite till

2015-05-31Idag var det ju mors dag och jag tog en tur till Varberg. Där bjöds det på tårta, katten slängde långa blickar på den ifrån fönsterbrädan. Han hade nog gärna velat ha en bit han också.

IMG_1201Mjukisdjuret vi (jag och Erik) gett bort i present låg och sov i vagnen i väntan på sällskap ;)

IMG_1215I Varberg blåste det en del också, men det är skönt med friska vindar då och då. Tänk att luften kan kännas så olika var man befinner sig. Malmö ligger ju också nära havet, men inte är det samma luft där.

2015-05-311Tåget tar som vanligt fem miljarder år på sig, eller så känns det i alla fall. De borde gå X2000 som stannade på fler ställen, fast då kanske det inte hade varit så snabbt ;)

IMG_1107I går (lördags) var vi på Malmö Garden Show. De ställde ut små ”miniträdgårdar” som den här ovanför och så kunde man köpa en massa växter.

2015-05-30De har så himla mycket fint där i slottsträdgården. Jag gillar när de blandar såna gula färger som på blommorna med den mörkt röda färgen som är på bladen.

2015-05-301På Värnhem var det skateboardtävling som Skate Malmö ordnade så vi gick en sväng dit med. Vissa åkte bättre än andra, men det var roligt att se.

2015-05-303Vi såg också några hundar. Ser inte de bulldoggarna sjukt söta ut, eller i alla fall väldigt snälla och glada.

2015-05-302

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s