På söndagspromenad

wpid-wp-1421603152250.jpegI dag åt vi en superdupergod fiskgryta på Spoonery (S:t Knut) i Malmö. Först tänkte tagit fika, men klockan blev lunch istället. Japp, sjukt gott var det!

wpid-wp-1421603167035.jpegSå här såg grytan ut, paprika, morötter, lax och räkor i.. och så lite,saffran och fänkålsfrö (tror jag) och rostat bröd. Det kan vara så vi faktiskt måste gå dit igen för att testa någon annan rätt.

wpid-wp-1421603160130.jpegJag tyckte den här kartongen med godis ifrån The grown up chocolate company var ganska snygg så en liten paket med godis följde med hem. Jag trodde faktiskt det var kola, men njä det var choklad. Den va helt okej och passar ganska bra till kaffe kan jag tro. Vi blev dock lite besvikna på att det inte var med kola i haha!

wpid-wp-1421603173445.jpeg

Eftersom vi inte hade bröd hemma och eftersom vi gick förbi Franska bageriet och eftersom det är så roligt att säga boulangerie. Det blev surdegsbröd, men de hade flera sorters croissanter där som säkert är supergoda.

Sen läste Erik en artikel om Café Miao i Köpenhamn, ett café för cat ladies. Klicka dig vidare på länken för att det är lite galet,katter inne i caféet, haha!

Annonser

One thought on “På söndagspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s