Fika på Katrinetorp

2014-08-211I förra veckan var jag och min mamma och pappa på en kort fikatur till Katrinetorp, en gård som ligger i utkanten av Malmö. Där finns fik/restaurang och en jättefin trädgård. Jag tog en kopp kaffe och en chokladkakebit med kokostopping. Äpplena som växte på spaljé därinne var nästan mogna, solen sken och det var lugnt och stilla. Nu är jag tillbaka på jobbet, men det är ganska bra det också (även fast semester alltid är bäst) ;)

2014-08-21Utanför i trädgården såg vi den här fina flodhästen :) och en massa fina grönsaker..som i och för sig mestadels var i marken, men det som var ovan marken såg fint ut. Solroserna var också superfina, det är lite annorlunda med de helt gula istället för de med brunt i mitten.

Innan vi gick ur köksträdgården såg vi de här pumporna. Jag tyckte skylten var ganska komisk,försök sno med en pumpa liksom. De var så stora så det skulle vara svårt att ens köra dem i en skottkärra

IMG_9342Som sagt, trevligt och fint ställe att åka till. Hit åker vi eller cyklar vi gärna igen. Jag tycker det är roligt att se att det även finns trädgårdar som är öppna för alla, där det inte krävs att man betalat en entréavgift. Då kan alla gå dit :)

Annonser

One thought on “Fika på Katrinetorp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s