Fika på Rawfood House i Malmö

wpid-wp-1407686486489.jpegHäromdagen testade vi caféet Rawfood House, som ligger på Friisgatan i Malmö, efter en minigolfrunda i Folkets park. Vi har gått förbi flera gånger, men aldrig gått in. Vi tog en bit chokladtårta och varsin kopp te. Kakan/tårtbiten var gjord av bland annat mandel, dadlar och kakao..och så var det mullbär på toppen. Jag tycker de bären (det gula knottriga bäret ovanpå kakan) ser otroligt skrämmande ut, så det var ju tur jag fick chansen att testa. De smakade lite som hallon tycker jag.

wpid-wp-1407686481649.jpegDet var lugnt att sitta på uteplatsen och var rent och fräscht. De som satt bredvid oss åt någon typ av wrap som såg otroligt god ut.

wpid-wp-1407686475850.jpegSortimentet är faktiskt ganska brett, fast priserna är i överkant. Å andra sidan kan jag förstå att priserna är höga för ingredienserna är ju ganska dyra. Lite synd också att nästan allt innehåller nötter, om man nu inte tål eller äter det. Det kan nog faktiskt hända att vi går dit igen för att testa lunchen.

Kanske ett fika/lunchtips i helgen om du är i Malmö?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s