På tur till Den blå planet

IMG_6971Idag har vi varit och tittat på fisk kan man nog säga, närmare bestämt till Den blå planet som ligger nära Kastrup, Köpenhamn. Det var vi där och ungefär fyra hundra barn i fyraårsåldern, haha! På Metron dit hörde vi en treåring predika om att hammarhajar varken äter fisk eller människor, men vi har inte hunnit kolla upp det än, det kanske var en dagisfröken som inte ville skrämma upp barnen :)

IMG_6978Mycket fisk som sagt och även sälar. Sälarna var sötast, men det var svårt att se eftersom det var så mycket folk. Kan rekommendera att åka dit, men inte på förmiddagen, jag kan tänka att det är mindre folk på kvällen. Ta tåget till flygplatsen och sen Metron en station, sen är det 5 min promenad tills u är framme. Det fanns en restaurang i lokalen, men det fanns ingen chans att få plats så det är mycket bättre att ta med eget eller åka vidare till Köpenhamn.. vilket vi också gjorde.

IMG_6982

IMG_6985

IMG_6988Till lunch blev det korv med bröd, eller kanske man ska säga pølse/kradser. En trevlig tur får jag säga :) Är du ett stort fan av akvarier skulle jag tipsa om gigantoakvariet som finns i Stralsund, Tyskland.

IMG_6993

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s