Instagram – följatips

Ny mapp (4)

De senaste veckorna har jag hitat några riktigt bra konton att följa på Instagram och de kommer här. Om vi börjar uppifrån till höger så har vi healthyblends där du får tips på snabba och oftast nyttiga smoothies, juicer och mycket mer.  jermzlee postar bilder på sin jättesöta hund (vilket kanske inte har så mycket med matlagning att göra, men man blir ju glad av söta hundar).

Om du såg svenska versionen av Masterchef, förra säsongen, missade du nog inte Stina som också finns på Instagram som stinapatetsos. Hon har även en blogg som du hittar här på alastina.se. Massvis med goda frukostar och stora middagar, ofta färglad mat och mycket inspiration hittar du både på bloggen och på Instagram.

Copenhagencakes delar med sig av massvis med fina bilder på bakade saker, det skrivs oftast på danska, men det är inga svåra texter utan man förstår. Kan verkligen rekommenderas för fina bilder som den på efterätten här ovanför.

eatwith uppdaterar med lite nyttigare (i alla fall hemlagade) luncher och middagar. Ett tips om det är torka i lunchlådan eller du vill laga något till helgen.

healthyalways tar bilder på fika, fruktiga och oftast nyttiga saker som du lätt fixar ihop. På bilden är det banancookies innan de ska in i ugnen.

Men nog av mina tips, har du kanske några du följer på Intagram för inspiration? dela gärna med dig i en kommentar.

Annonser

One thought on “Instagram – följatips

  1. Sara december 9, 2013 / 4:20 e m

    Jag gillar att följa lite olika männsikor, bland annat följer jag Anders Bagge, emeliappelros, odd molly…ja, en salig blandning :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s