Mest lästa 2013

PhotoGrid_1374070831757Det är nu lite mer än ett år sedan bloggen startade och det har blivit en hel del bakande och lagande sedan dess. Det finns också vissa inlägg som blir lästa oftare än andra så jag tänkte det kunde vara roigt med en liten sammanfattning av de inläggen som blivit lästa mest sedan starten. På topp ett har vi faktiskt inlägget om att vika påsar och askar, får säga att det faktiskt är ganska så smidigt att snabbt kunna fixa ihop en låda eller påse om man vill ge bort några kakor eller så. Använder man presentpapper kan man göra större askar.

På plats två kommer receptet på vegetariska hamburgare.  Enkelt att göra, supergott om man använder frallor istället för hamburgerbröd och även relativt nyttigt. Sen har vi inlägget om piroger som du gör utan jäst. Fyllningen kan du ändra hur du vill, allt från köttfärs till spenat och de funkar utmärkt i picknickorgen eller i lunchlådan.

Sverigen nationalkaka kan kanske nästan tyckas vara kladdkaka, här är ett recept på en kladdkaka som blir både lite seg och kladdig. Prova får du se. Från en sak till en annan, en av mina favoriter är biscotti och det verkara gå hem hos läsare också. Du kan variera dem med nötterm choklad, torkad frukt och en massa annat, bara fantasin sätter gränserna. Min favorit är nog med mandel och citron.

Chokladkaka är väl nästan aldrig fel, och med en kopp kaffe till.. Kakan du ser längst ner till vänster ed glasyren på, den är verkligen god. Receptet hittar du här, servera den som den är eller med glass eller grädde till. Den är ganska så intensiv i smaken så en eliten bit räcker, sirap i smeten gör den lite seg och ger en smak av kola.

Trevlig helg till er allihopa!

Annonser

2 thoughts on “Mest lästa 2013

 1. inte fan gör det det juli 19, 2013 / 1:37 e m

  Vad roligt att se vad som är mest läst!!! Jag är ju så ny här inne så jag har inte riktig kläm på hur allt funkar! Men man lär sig! Men grattis till ett år som bloggare!! :-)
  Trevlig helg!

  • Alexandra Bengtsson juli 19, 2013 / 1:45 e m

   Roligt :) Älskar själv statistiken haha! det tar ett tag att komma in i allt, men sen är det inte så klurigt längre.
   Desamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s