Jordgubbsmacarons

IMG_4751Jag som trodde att macarons var en tråk-kaka har allt fått uppdatera mina åsikter. För det stämmer inte alls. Första gången jag gjorde macarons använde jag färdig mandelmassa, och det smakade precis så, som mandelmassa. De här är jordgubbsmacarons jag gjorde av mixen jag fick av Kungsörnen, men som sagt snart ska vi göra egna från grunden och då blir det på mandelmjöl och inte mandelmassa. Så här såg de ut på plåten när de låg och gottade till sig innan de åkte in i ugnen.

IMG_4746Kakbakande och fika trender kan verkligen svänga, för ett tag sedan var just macarons väldigt inne, frågan är vad som är allra hetast just nu. Vad tycker du?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s