Eftermiddagkaffe

DesktopDet är inte för tidigt för ”utekaffe”, i alla fall inte om man tar ordentligt på sig och dricker snabbt. Influensatider, mer behöver inte sägas, men lite frisk luft på balkongen mår ingen sämre av. Idag är det ju fettisdagen, och om någon dag Alla hjärtans dag. Ge bort ett kort till någon du gillar, jag gjorde ett själv som i och för sig blev i storlek större, men det har väl sällan gjort något. Fram med färger och pennor och sätt igång. Detta kortet är gjort med en tunn svart tuschpenna och akvarellfärg.

Muggen på bilden kommer ifrån Keepcup och jag gillar inte bara färgen, utan även koppen.. såklart. Koppen håller värmen längre än en vanlig kopp och du minskar spillrisken markant om du ska dricka kaffet ute i trädgården/på balkongen eller kanske i närmsta park. Man slipper liksom scenariot när man ska öppna dörren och stänga den med en kopp skvalpande kaffe i handen.. tänk kaffe på dörren, på golvet och kanske en fläck på tröjan. Förresten, på tal om vår och att dricka kaffe ute så får vi väl hurra för att kläderna för våren verkar bli åt det färgglada hållet.  Lite färg blir man glad av :) Våra fröer har förresten också börjat gro, nu väntar vi bara på kaktusarna som är lite långsamma.

 

Annonser

2 thoughts on “Eftermiddagkaffe

 1. Elisabeth - Saker jag bakar februari 16, 2013 / 2:11 e m

  Jättefint kort! Nya bloggen blev väldigt tjusig också! Nu blir jag taggad att fixa till min. Köpte domän i höstas men har inte fått tummen ur.

  • Alexandra Bengtsson februari 16, 2013 / 3:44 e m

   Tack så mycket :) Roligt du blev taggad, det är roligt att fixa lite ibland..
   Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s