En hel del helg

IMG_2765

Helgen började med att vi var på konserthuset i Malmö och kollade på First Aid Kit. Första gången vi var på konserthuset och första gången vi såg bandet live, tur vi blev nöjda :) Jag hade trott medelåldern i publiken skulle vara låg, men nej jag kände mig ung.

Lördagen började med en trevlig fikastund och bloggpratande på Sankts Knuts Caféoch sen blev det Emporia och tro mig eller ej efter det en sväng till Ikea. Jag har för länge klagat på ”gropig” madrass så tänkte det var lika bra att göra slag i saken och köpa en ny. När vi väl kom hem så visade det sig visst att det inte alls var bäddmadrassen det var fel på utan såklart själva madrassbotten, oh well, det blir till att köpa nytt igen.

I torsdags tog jag en sväng förbi Möllans Ost, men frågan var om det verkligen var en så bra idé, haha! Jag kom hem med ost och två små (och väldigt goda) chokladbitar från Fiat. Osten däremot åkte rakt i soporna trots tipset om att den verkligen skulle vara god. Om det nu var på grund av vi inte kan något om ost ellerom det var för att den var dålig kan jag inte svara på ;)

Framöver kan jag i alla fall berätta om lite nyheter som kommer poppa in. Först ”Veckans blogg”, ett tema där jag en gång i veckan väljer ut en blogg och sen skriver lite om den. Vill du vara med så skriv en kommentar. Sen kommer det också komma en del kokbokrecensioner och lite annat spännande, som du ser så har också utseendet ändrat sig lite tillbaka som det såg ut för ungefär 3 månader sen. Men först ska jag knåda surdegsbrödet som står och jäser på köksbänken..

IMG_3451

Annonser

2 thoughts on “En hel del helg

  1. Cecilia Bergman februari 10, 2013 / 2:56 e m

    Jag har aldrig vågat mig in på Möllans ost – jag älskar ost och hade nog förköpt mig alldeles. Jag visste inte att de dessutom har smarrig choklad, ytterligare ett skäl att hålla sig därifrån alltså ;0)

    • Alexandra Bengtsson februari 10, 2013 / 8:47 e m

      Kanske du vågar du dig in ändå, de hade inte sååå mycket choklad, men däremot mycket ost och korv/skinka. Ska göra lite research på ostar innan jag går dit igen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s