Det blommar

IMG_2605

Efter en lång promenad i stan gick vi in på Oasen vid Caroli och köpte lite blommor med oss hem. Oasen måste vara en av Sveriges mest krångliga butiker, den ligger i en källare som mer är en labyrint än en blombutik. De har också extremt biffiga fiskar i en inomhusdamm..:) Men i allafall, jag hittade vad jag letade efter – en primula och små pärlhyacinter. Pärlhyacinterna planterade jag i de mörkblåa ljuslyktorna vi har ifrån Iittala. De är så mörka att värmeljusen inte lyser igenom, men man måste ju inte ha ljus i. Så nu har vi det städat och piffat för helgen :) Våren får gärna komma också, i allafall solsken och fint väder..

IMG_2603

bild 3

IMG_2615

Annonser

2 thoughts on “Det blommar

  1. Paula januari 27, 2013 / 4:41 e m

    Åh, jag gillar Oasen! Det är kul att det är som en labyrint tycker jag, och att avdelningarna är uppdelade i världsdelar (var i alla fall för något år sedan). Det känns lite som att man göra en snabbresa runt jorden när man går där i den fuktiga varma luften och tittar på exotiska växter. Perfekt i så här ruggiga tider : )

    • Alexandra Bengtsson januari 27, 2013 / 5:02 e m

      Ja det kan man lugnt säga, det var så isigt och kallt ute.. lite roligt bara när personalen svarar.. ”ja den blomman hittar du i Nepal” när man väl kommit ner i källaren, och fått panik 5 ggr över att man troligtvis inte kommer hitta ut så har man glömt vart man skulle. Men det kanske är en affärsidé haha! man hittar sånt som man inte behöver också :) Bra butik är det i alla fall :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s