Mest lästa under 2012

kladdkaka

Året 2012 var faktiskt ett riktigt bra bloggår och därför tänkte jag dela med mig av de inläggen som fick flest läsare under 2012. Det inlägget som kommer på plats ett är kladdkaka. Denna versionen är både seg och kladdig och passar utnmärkt med grädde till..

biscottiPå plats två har vi biscotti som ju går att variera i all oändlighet – choklad, torkad frukt, nötter, saffran.. vad gillar du bäst? Dessutom är de ju superlätta att göra och kan göras både små och stora.

pepparkaka

På bronsplatsen kommer kanelkaka, en riktig klassiker. Jag kan lova att receptet ger en riktigt saftig kaka med trevlig kanelsmak. Hemligheten ligger lite i att inte ha kakan förlänge i ugnen och inte röra för mycket i smeten när du haft i mjölet.

Såklart fanns det andra inlägg som det också gick bra för och om du undrar vilka de var så var det bland annat vegetariska hamburgare , en av mina egna favoriter. Andra favoriter bland läsare var hemmagjorda digestivekex, enkel fudge som du både kan blanda kakao i eller kanske hackad mandel eller polkagrisar, och rågbröd utan jäst .

Annonser

2 thoughts on “Mest lästa under 2012

  1. UllanBullan testar december 30, 2012 / 1:10 e m

    Gott nytt år! Hoppas på en massa nya roliga recept från dig under nästa år också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s