Whooo jag ska på kurs

Häromdagen anmälde jag mig till en bakkurs på Kungsörnen Bakakademi i Malmö (klicka gärna på länken för det fins lite tips och videor och sånt att kolla in). Det ska bli superroligt! Under en heldag går man igenom saker som glutenprov, runddrivning, jäsning med vattenånga och surdeg i teorin. Jag har alltid velat göra en surdeg med kraft i och hoppas få lite tips och råd. Det är ofta man läser att det måste vara mjöl som är ekologiskt eller malet på en mindre kvarn, men Kungsörnen har ju inte precis sånt mjöl så det borde ju gå ändå. Tydligen blir det mycket bröd att ta med hem också :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s