Fikatips – Sankt Knuts Bageri Konditori & Café

 

I helgen fikade vi efter en lunch på Sankts Knuts Bageri Konditori & Café i Malmö. Vad det nu är för skillnad på Café och konditori har jag ingen koll på, men bageri borde ju betyda att de bakar på plats. Vilket betyg blir det? Läget är supermysigt, det är trevligt att sitta på torget och även fast amiralsgatan går precis utanför nästan så är det ändå lugnt. Det största plusset är priserna som är väldigt bra, du kan få kaffe och kanelbulle för strax över 30kr.

Vi tog bryggkaffe, cappuccino och en chokladboll. Kaffet är helt klart godkänt, cappuccinon ser du på bilden, den vad okej, men kaffet är bättre. Chokladbollen var jättegod, har prövat bullarna förut och de är också bra. Frallorna/baugetterna är också helt okej. Helt okej inredning också. Minus för att det liksom är något som saknas, men det är svårt att säga vad. Är det trevligare personal, lite godare kaffe, eller lite mysigare inredning.. tja kanske lite av vart. Stort plus i alla fall för att det är ett helt okej trevligt ställe och eftersom priserna inte är så höga kan man fika ofta. Det blir 6/10 :)

Här ser ni chokladbollen, de röda brickorna påminner lite om skolmatsal och det är konstigt att man tycker de är okej att ställa sitt fika därpå utan att få flashbacks till  ärtsoppan man fick i lågstadiet, men det går helt utmärkt :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s